Sunday 29 December 2013

Watch this space!

Det er noget med at rigtige blogger laver årsopdateringer nu. Om hvordan året er gået. Det ville muligvis også havde en positiv terapeutisk effekt på mig, der altid synes at det hele er kedeligt og der sker aldrig noget, og hvorfor er mit liv ikke  lidt mere fantastisk - ærlig talt er der sket utrolig meget i løbet af ikke bare det sidste år, men de sidste fem (når bare man ser bort fra det år hvor jeg sad og prøvede at skrive specialet om alting og failede totalt).

Men nu vil jeg faktisk skrive om hvad der skal ske. Jeg har nemlig tænkt og planlagt tilstrækkelig meget inde i mit hoved, til at jeg tror at andre ved tankeoverførsel også ved hvad der skal ske.
Jeg er færdig med den færøske praktik, men jeg fortsætter alligevel, for jeg skal skrive mit speciale i samarbejde med Nordens Hus deroppe. Jeg tager derop igen i slutningen af januar allerede og bliver en lille måneds tid, og så kommer jeg tilbage til panikskrivning i slutningen af april og skal hjem og aflevere den 31. maj og til eksamen en gang i juni.  Jeg er nærmest bare hjemme på en lang juleferie - udover at jeg begynder på specialet til januar og satser på 9-5 arbejdsdage på biblo.
Fergus nede på baren er heldigvis cool nok med at jeg fræser til Færøerne og laver research - måske fordi jeg glemmer mine arbejdstider og kommer to timer for tidligt - men nok også fordi jeg på forhånd har lovet at jeg godt gider arbejde de kedelige dage til sommer når jeg skal til at søge arbejde.

Det vil sige jeg fortsætter her, og den næste måned tid er jeg i Aalborg. Men så tager jeg tilbage til klipperne og udsigten og alle de fantastiske mennesker jeg har lært at kende. Og så bliver det hele spændende igen.

2 comments:

  1. Hei
    Nu må du holde dig til planen og passe din ægtemand og blive færdig med skriveriet. hvis du så stadig trænger udfordringer, kan du bare tage på vinterfjeld telttur med din fader - til næste vinter altså.

    hilsen din fader

    ReplyDelete
  2. Jamen, det er jo det smarte! At det både er spændende og jeg får lavet noget! Jeg tror sjældent jeg har fået arbejdet så koncentreret som de tre måneder jeg var på Færøerne. Så helt ærligt tror jeg faktisk det vel kan ske at jeg får lavet mest deroppe. Jes har sagt at han godt kan passe på sig selv imens. Så må vi se på vinterskitur en gang til næste vinter.

    ReplyDelete